email: incubatoare01@gmail.com
tel. 0744507642

Incubator oua on line livrari in toate localitatile din tara prin curier . Comenzi tel. 0744507642 intre orele 9 - 20 Magazin online incubatoare

POLITICA CONDITII Comercializare

Politica Conditii legate de comercializarea produselor Comandarea de produse prin intermediul acestui site echivaleaza cu acceptarea de catre dumneavoastra ( Cumparatorul ) a prezentelor Comditii.

Politica

Conditii legate de comercializarea produselor

Comandarea de produse prin intermediul acestui site echivaleaza cu acceptarea de catre dumneavoastra ("Cumparatorul") a prezentelor Conditii.

1. Pretul

Pretul produselor achizionate este cel specificat in rubrica "Total comanda". In pretul produselor nu intra costurile expeditiei si tariful perceput de casa de expeditie pentru plata ramburs. Prin alegerea acestor metode de livrare si plata va obligati ca, odata cu plata pretului produselor sau cel tarziu la momentul livrarii produselor, sa achitati si aceste costuri. Neindeplinirea acestei obligatii de catre Cumparator da dreptul magazinului nostru sa anuleze comanda dumneavoastra, fara nicio notificare.

2. Vanzarea produselor

In cazul in care ati ales modalitatatea de plata la livrare, contractul de vanzare-cumparare intre Cumparator si Rot Mircea Cristian intreprindere individuala ( electrounivers.aaz.ro ) se considera incheiat la momentul livrarii produselor si platii contravalorii acestora.

3. Termene de livrare

In conditii normale termenul de livrare al produselor cumparate prin intermediul magazinului online electrounivers.aaz.ro se incadreaza intre 2 - 5 zile lucratoare din momentul preluarii comenzii.

In cazul in care ati optat pentru plata prin virament bancar, Rot Mircea Cristian intreprindere individuala, electrounivers.aaz.ro , se obliga sa livreze produsele comandate dupa data la care s-a efectuat creditarea contului nostru bancar cu pretul produselor. In cazul neindeplinirii acestei obligatii, Rot Mircea Cristian intreprindere individuala prin electrounivers.aaz.ro va returna pretul in maximum 3 zile lucratoare in contul bancar din care aceasta a fost ordonat, cu exceptia cazului in care dumneavoastra ati fost de acord cu prelungirea termenului de livrare, acord ce va fi comunicat prin e-mail. Pentru produsele care sunt LA COMANDA, tinand cont si de recomandarile oferite prin intermediul site-ul, termenul de livrare va fi extins in conformitate cu posibilitatile furnizorilor de a asigura comenzile respective.

4. Taxe transport si ramburs

Cumparatorul va suporta cheltuielile pentru transport. Acestea se pot se factura separat de catre casa de expeditie sau pot fi incluse in factura pentru produsul comandat.

5. Garantie

Produsele electrice conform legii vor fi insotite in momentul vanzarii de catre certificate de garantie puse la dispozitie de catre furnizorii magazinului online electrounivers.aaz.ro. Garantia pentru defectiuni de manopera si piese componente va fi in conformitate cu certificatul de garantie aferent produsului.

6. Returnarea produselor

In conformitate cu OUG 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".
In cazul in care renuntati la cumparare potrivit clauzei de mai sus, este obligatoriu sa returnati produsul exact in starea in care v-a fost livrat, adica in ambalajul original, nefolosit, insotit de toata documentatia cu care a fost livrat si in perfecta stare de functionare.

In cazul in care nu sunt indeplinite aceste conditii, nu aveti dreptul sa solicitati rambursarea pretului.

Returnarea produsului se va face catre sediul nostru prin electrounivers.aaz.ro, pe cheltuiala exclusiva a dumneavoastra.
Rambursarea pretului catre dumneavoastra nu se va face inaintea de primirea produsului si confirmarea emisa de Rot Mircea Cristian intreprindere individuala prin electrounivers.aaz.ro , ca acesta este in ambalajul original, nefolosit, insotit de toata documentatia cu care a fost livrat si in perfecta stare de functionare.

In cazul in care ati optat pentru plata la livrare, clauza de mai sus nu se aplica, deoarece produsul este vazut de dumneavoastra inainte de efectuarea platii, avand astfel posibilitatea de a verifica daca este corespunzator solicitarii dumneavoastra.

Efectuarea platii la momentul livrarii sau ulterior echivaleaza cu acceptarea irevocabila a produsului, dreptul de denuntare ne mai putand fi exercitat dupa aceasta data.

Rot Mircea Cristian intreprindere individuala prin electrounivers.aaz.ro , isi rezerva dreptul sa solicite despagubiri in cazul in care denuntarea unilaterlala este efectuata doar in scopul prejudicierii Rot Mircea Cristian intreprindere individuala prin electrounivers.aaz.ro .

8. Date personale

Introducerea datelor dumneavoastra personale pe acest site sau comunicarea acestora, prin orice alt mijloc, echivaleaza cu acordul dumneavoastra pentru prelucrarea acestor date in conformitate cu Legea 677/2001. Aceste date nu vor fi folosite de Rot Mircea Cristian intreprindere individuala prin electrounivers.aaz.ro , decat pentru scopul finalizarii comenzilor efectuate de dumneavoastra sau pentru primirea de comunicari comerciale din partea noastra (newsletter) in cazul in care, solicitati acest lucru. Potrivit legii, aveti dreptul de acces, interventie si opozitie asupra datelor dvs personale, in conditiile legii 667/2001.

ATENTIE !
Inainde de a comanda va rog cititi: TERMENI si CONDITII comenzi TRANSPORT garantii
incubatoare01@gmail.com
tel. 0744507642
incubatoare

incubatoare

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one