email: incubatoare01@gmail.com
tel. 0744507642

Incubator oua on line livrari in toate localitatile din tara prin curier . Comenzi tel. 0744507642 intre orele 9 - 20 Magazin online incubatoare

Incubator Cleo5x2DT P etaj cu mecanisme oua prepelita

Incubator Cleo 5X2DT P ( extensie cu mecanism intoarcere oua prepelita ,etaj suplimentar) Pret = 230 lei Incubatorul si extensia sunt echipate cu mecanism de intoarcere manuala cu 74 locasuri pentru oua prepelita. Incubatorul electric pentru oua de incubatie este echipat cu termostat electronic, ventilator pentru uniformizarea temperaturii, mecanism de intoarcere simultana manuala a oualor de prepelita prin simpla invartire a unui buton de minim 3 ori pe zi, in plus are o extensie (un etaj suplimentar cu mecanism de intoarcere oua prepelita actionat manual) care dubleaza capacitatea.

INCUBATOR CLEO 5x2DT P

Incubator + extensie cu mecanism intoarcere oua prepelita (etaj suplimentar) Pret = 230 lei

Incubatorul si extensia sunt echipate cu mecanism de intoarcere manuala cu 74 locasuri pentru oua prepelita.

Incubatorul electric pentru oua de incubatie este echipat cu termostat electronic, ventilator pentru uniformizarea temperaturii, mecanism de intoarcere simultana manuala a oualor de gaina prin simpla invartire a unui buton de minim 2 ori pe zi, in plus are o extensie (un etaj suplimentar cu mecanism de intoarcere oua prepelita actionat manual) care dubleaza capacitatea. Umiditatea necesara in diversele faze ale incubarii se obtine prin umplerea cu apa a labirinturilor special construite pe fundul carcasei.
Incubatorul cu dispozitiv de intoarcere manual al oualor, termometru digital atasat si extensie este recomandat pentru oua de prepelita sau alte oua de pasari de curte. Mecanismul oua prepelita se poate scoate , ouale de alte specii se pun direct pe gratar si se intorc manual.

Se foloseste in gospodariile individuale, la incubarea oualor provenite de la pasarile domestice.
Este construit pe principiul incubatorului de suprafata, ouale fiind asezate in doua straturi cu ajutorul extensiei ( etaj suplimentar ). Carcasa, din masa plastica termoizolanta, asigura pastrarea temperaturii interioare.
Cand temperatura exterioara in camera este scazuta sub 18 grade se poate folosi o husa de protectie ( patura ) care izoleaza carcasa, micsorand pierderile de caldura. Patura se pune numai lateral, nu se acopera partea de sus. Incalzirea este asigurata de o rezistenta electrica.
Omogenizarea aerului in interior este facuta de un motor cu elice.
Controlul temperaturii este asigurat de un circuit electronic.
Prin orificiile practicate in carcase, se asigura o ventilare lenta si continua a aerului din interior, inlaturand astfel, excesul de bioxid de carbon si alte noxe rezultate in timpul incubarii.

UMIDITATEA este asigurata prin umplerea cu apa a celor doua alveole (canale) A si B din semicarcasa inferioara a incubatorului. Se recomanda o umiditate sporita in prima saptamana de incubare (cand trebuie preintampinata evaporarea apei din oua) si in ultimele 2 zile (pentru usurarea desprinderii puilor din membrane).
In restul perioadei umiditatea trebuie sa fie normala pentru a favoriza eliminarea noxelor.

TEMPERATURA este factorul principal de care depinde incubarea. Supraincalzirea oualor are ca efecte malformatii, pui debili, sau chiar mortalitate in coaja. Subincalzirea incetineste dezvoltarea embrionara, "ciocnirea" este tardiva.

* La acest model se poate regla temperatura 38 grade plus sau minus 2 grade.

** Este cunoscut ca la majoritatea speciilor de pasari de curte temperatura de incubare este de la 37 grade la 39 grade deci se asigura temperatura corespunzatoare, perioada de iesire a puilor va fi decalata cu 1 sau 2 zile in functie de nivel.

INTOARCEREA OUALOR se poate face cu ajutorul dispozitivului atasat prin invartirea manuala a butonului exterior si are drept scop uniformizarea temperaturii si umiditatii pe intreaga suprafata a oului si evitarea lipirii embrionului de coaja, sau se pot aseza ouale direct pe gratar fara dispozitiv, in acest caz incap mai multe oua dar intoarcerea va fi facuta manual. Nu scoateti incubatorul din priza cand intoarceti manual ouale!

CARACTERISTICI TEHNICE:
- Temperatura de incubare: 38 grade C ±1grad C
- Consum energie electrica: max. 1,4 kWh/24 ore,
la temperatura mediului de +20grade C
- Umiditate: 60 ... 65 % (cu apa in alveola A)
70 ... 80 % (cu apa in alveola B)
80 ... 85 % (cu apa in ambele alveole)
- Incalzire: electrica cu rezistenta
- Tensiune de alimentare: 230 V / 50 Hz
- Rotire oua: cu dispozitiv manual (sau fara dispozitiv manual de minim doua ori pe zi, cu 180 grade)
- Tip incubator: transportabil, de suprafata
- Randament incubare: minimum 60 % (cu respectarea instructiuni de utilizare).

- Masa kg 4
Capacitatea partii de jos este aceiasi ca la Cleo5DT, dar avand un etaj suplimentar se dubleaza capacitatea totala a incubatorului.
In cazul in care ouale se aseaza direct pe gratar in partea de jos a incubatorului cand se scoate mecanismul se recomanda in extensie folosirea mecanismului de intoarcere, pentru asigurarea ventilatiei corespunzatoare si asigurarea temperaturii optime.
Daca nu se respecta aceste indicatii nu vor iesi pui in primul strat de jos intrucat nu se face ventilatie si uniformizarea temperaturii.

Deci nu recomandam scoaterea mecanismului din extensie si punerea oualor direct pe gratar intrucat nu se mai ventileaza corespunzator si nu se mai asigura temperatura la ouale de jos !

Garantia incubatorului este 24 luni asigurata de producator sau unitatile service din tara .

Incubatorul se primeste insotit de certificat de garantie si manual de utilizare.

Deoarece producatorul nu are control asupra modului de folosire al incubatorului livrat, el nu isi asuma nici o responsabilitate pentru pierderi sau stricaciuni produse de aparat, altele decat piesele defecte.

Nu se acorda garantie privind eficienta incubarii

Avantajele utilizarii incubatorului distribuit

* Produs cu eficienta si testare pe piata dovedita in ani de experienta

* Posibilitatea reglarii temperaturii

* Posibilitatea de a adapta produsul cu cerintele utilizatorului prin folosirea unor dispozitive suplimentare ( suporti pentru oua de prepelita, extensie pentru dublarea capacitatii )

* Retea SERVICE in toata tara si la producator.

* Livrare rapida in tara la tine in gospodarie.

* Comanda acum la tel. 0744507642

ATENTIE ! Inainte de a comanda produsele va rugam cititi : TERMENI si CONDITII comenzi TRANSPORT garantii
2.jpg
incubatoretajat.JPG
incubatoare01@gmail.com
tel. 0744507642
incubatoare

incubatoare

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one